Anton Ebskampcup

Carla Leerling wint Anton Ebskampcup.

Op zaterdag 20 november speelden wij voor het eerst in onze clubgeschiedenis om de Anton Ebskampcup. Deze cup werd beschikbaar gesteld door onze oud-voorzitter en erelid Anton Ebskamp, die enkele jaren geleden is verhuisd naar het Gelderse Rhenen. Anton draagt onze vereniging nog steeds een warm hart toe, vandaar dat hij een fraaie trofee beschikbaar heeft gesteld.

Henk “But Henkie” Oude Voshaar in actie

Aan het toernooi namen 17 spelers deel. Al snel bleek dat men aan elkaar gewaagd was. Maar 3 spelers wisten hun eerste twee wedstrijden te winnen. Dit waren Herman Slotman, Carla Leerling en Fons Lammerink. Alle drie wisten ook hun derde en laatste match te winnen, waardoor het boulesaldo moest gaan uitmaken, wie uiteindelijk met de winst kon gaan strijken. Dit bleek Carla Leerling te zijn. Met het kleinst mogelijk verschil van slecht een boule-punt, mocht zij zich de eerste winnaar van de Anton Ebskampcup noemen. Zij won met 3 wedstrijdpunten en boulesaldo van 27 punten gevolgd door Fons Lammerink, ook met 3 wedstrijdpunten een boulesaldo van 26 punten en Herman Slotman met 3 wedstrijdpunten en een boulesaldo van 12 punten. Op de vierde en vijfde plaats eindigden Johan Roelofs en Nico Wigger.

De topdrie v.l.n.r Fons, Carla en Herman

Mocht er interesse bestaan om eens in familieverband of met de buurt eens te gaan boulen, dan kunt u met onze vereniging contact opnemen. Wij zullen er alles aan doen om u een gezellige middag of avond te bezorgen.

(klik hieronder voor einduitslag)

uitslag ebskampcup