Viering 25-jarig jubileum.

25-jarig jubileum.

Op 30 augustus bestond onze vereniging 25 jaar. Dit hebben wij op zondag 8 september gevierd in de Cocer. Op dit feest waren circa 30 leden, sommigen met partner,  aanwezig. Frank Berkel had alles uit de kast gehaald om ons te trakteren op een geweldig internationaal buffet. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Henk Oude Voshaar, die de nodige assistentie verrichtte. Een week van de voren hebben ze allerlei winkels, groothandels, enz. bezocht om de kosten niet de pan uit te laten reizen. Sommige inkopen werden zelfs gedaan in Hoogeveen.

Op donderdag voor het feest begon Frank met de voorbereiding. Daarna is hij elke dag in de weer geweest om ons een buffet voor te schotelen, waarbij de vingers konden worden afgelikt. Hierin is hij met lof geslaagd.

-Henk en Frank met een deel van hun buffet-

Tijdens het buffet werden de leden van het eerste uur gehuldigd vanwege het feit dat ze 25 jaar lid waren. Dit betrof de oprichter van de vereniging en erelid Jan Reinink, oud secretaris Paul Grondman, Frans Meinders en Cesco Francheschina. Oud bestuurslid Truus Voorpostel, was ook 25 jaar lid, maar kon helaas niet aanwezig zijn. Allen ontvingen zij van de voorzitter een aandenken aan dit heugelijke feit.

-leden van het eerste uur Paul Grondman, Frans Meinders en Jan Reinink. Op de voorgrond Cesco Francheschina-

Ook waren er extra felicitaties voor Jan Reinink vanwege het feit dat hij een week eerder de respectabele leeftijd van 90 jaar heeft bereikt.

-een bloemenhulde voor Jan Reinink-

Kijk voor meer foto’s op de fotopagina.