Verslag Vasseloamdtoernooi

Hans Niekrake wint Vasseloamdtoernooi.

Maar liefst 25 leden schreven zich in voor het Vasseloamdtoernooi. Dit toernooi staat als sinds jaar en dag in het teken van de gezelligheid. Het toernooi wordt vanwege het te verwachten weer in deze tijd van het jaar gespeeld over 2 ronden. Ook het feit dat Ajax bezig was aan een opzienbarende prestatie, maakte het dat iedereen na afloop van zijn tweede partij zo snel mogelijk het Hutje indook.

Tijdens de laatste partij waren Joop Leussink en Jan van Duiven druk in de weer om, de door Marcel Steinebach beschikbaar gestelde leverworst en bloodkook ,te bakken. Deze lieten we ons goed smaken.

Hans Niekrake als glorieuse winnaar

Na afloop van de laatste partij kon het klassement worden opgemaakt. Zeven spelers wisten beide partijen te winnen. Hans Niekrake bleek de beste te zijn hij wist zijn partijen met respectievelijk 13-2 en 13 -1 te winnen. Tweede werd Jan Reinink met een plusscore van 16 punten en als derde eindigde Coby Wielinga met een plusscore van 14 punten. Runners-up waren Marcel Steinebach, Louis Spijker, Harrie van der Aa en Henk Oude Voshaar.

Jan Reinink eindigde als tweede

Na de prijsuitreiking genoten wij onder het genot van een drankje van de wereldprestatie van Ajax en kaarten we nog even na over een wederom geslaagde avond.