Uitwisseling met Weerselo

Na bijna anderhalf jaar wachten konden wij op 29 augustus eindelijk weer eens op andere bodem een wedstrijd gaan spelen. Vorig jaar kon de uitwisseling met andere verenigingen vanwege de corona geen doorgang vinden. Na het wegvallen van de Duitse competitie, blijven staan ons alleen nog de onderlinge uitwisselingen met zusterverenigingen uit de buurt te wachten. Dit keer stond de wedstrijd tegen Weerselo op het programma. Van onze vereniging namen 16 spelers deel aan deze wedstrijd tegenover 19 spelers van Weerselo.

De wedstrijd was zo georganiseerd dat er een speler van Weerselo werd gekoppeld aan een Rossumse speler, die het onderling tegen elkaar opnamen. Na 2 speelronden bleek dat er 9 spelers waren, die beide wedstrijden hadden gewonnen. Verdeeld over 6 Rossumse spelers en 3 Weerselose. Hans Niekrake was de glorieuse winnaar met 2 gewonnen wedstrijden en een boulesaldo van 23 punten, gevolgd door Fons Lammerink met een saldo van 17 punten en Henny Voss met een saldo van 15 punten.

Marian Hinderink maakt uitslag bekend

Marian Hinderink maakte de einduitslag bekend en deelde terloops mee, dat het nog te riskant is, om het voor in september op het programma staande Dinkellandtoernooi te gaan spelen. Wel werd afgesproken om in het najaar Weerselo uit te nodigen voor een return in Rossum.

Weerselo-Rossum (klik hier voor einduitslag)