Anton Ebskamp cup

Johan Roelofs winnaar Anton Ebskampcup.

 Op vrijdag 10 maart werden wij nog getrakteerd op een sneeuwpakket van zo’n 10 centimeter. Dit deed de vraag oprijzen of het geplande toernooi om de Anton Ebskampcup wel door zou kunnen gaan. De zon deed op zaterdagmorgen zijn uiterste best om de laatste sneeuwresten voor ons te verwijderen, zodat het toernooi doorgang kon vinden. Onder prima omstandigheden kon er gespeeld worden en de organisatie was in goede handen. Er werd gespeeld over 3 speelronden, waarna het eindklassement werd opgemaakt.

Als glorieus winnaar kwam Johan Roelofs uit de bus. Hij wist als enige zijn 3 partijen te winnen met een plusscore van 10 punten. Hij werd hiermee de opvolger van Carla Leerling, die de vorige editie op haar naam wist te schrijven. Als tweede eindigde Fons Lammerink met twee gewonnen partijen en een plusscore van 6 punten. Als derde eindigde Marcel Braakhuis met ook met twee gewonnen partijen en slechts 1 plusscore punt minder. De poedelprijs was dit keer voor Paul Grondman.

Johan, Fons en Marcel met Marcel Steinebach namens de organisatie

Na afloop werd er onder genot van een hapje en een drankje teruggekeken op een prima georganiseerd toernooi. Hopelijk als graadmeter voor een nieuw bouleseizoen.