NOT CUP

Boulers uit Oldenzaal winnen NOT-Cup.

 

Op zaterdag 16 september werd in Oldenzaal de finaleronde gespeeld om de NOT-cup. Hieraan nemen nagenoeg alle Jeu de Boulesvereniging uit Noord-Oost Twente deel. In de voorronde werd er in twee poules van 6 verenigingen gespeeld om de hoogste plaatsen, welke recht geven aan deelname aan de finaleronde. In poule 1 eindigden wij als eerste voor OJBV uit Oldenzaal als tweede en ODI Weerselo werd derde.

La Montagne uit Ootmarsum wist poule 2 op haar naam te schrijven, zij eindigden als eerste voor LJBV uit de Lutte en team 2 van ODI Weerselo.

In de kruisfinale moesten wij het opnemen de Lutte en Oldenzaal moest gaan spelen tegen Ootmarsum. Wij wisten vrij eenvoudig te winnen van de Lutte, slecht een van de vijf partijen ging verloren, waardoor wij met 4-1 wonnen. In de andere halve finale versloeg Oldenzaal Ootmarsum. Hierdoor werd Oldenzaal onze tegenstander in de finale. Na de tripletten stond de stand nog gelijk, waardoor de doubletten moesten gaan beslissen wie de uiteindelijke winnaar zou gaan worden. Oldenzaal besliste de strijd in haar voordeel en bleek de terechte winnaar.

de prijswinnaars-

Al met al kan er teruggekeken worden op een geslaagde opzet van deze competitie, welke volgend jaar zijn derde jaargang ingaat.

een gezellige nazit

NOT eindstand poule1

NOT eindstand poule2