Uitwisseling met De Lutte

Uitwisseling met Jeu de Boulers uit  De Lutte.

Afgelopen donderdag vond er in Rossum een uitwisseling plaats tussen de jeu de boulers van Rossum en De Lutte. Deze uitwisseling vindt twee keer per jaar plaats en was dit keer een antwoord op het bezoek dat de Rossummers op 11 juli aan de Lutte brachten. Jammer genoeg moest de vorige uitwisseling voortijdig worden afgebroken vanwege een noodweer dat er tijdens de tweede speelronde boven De Lutte losbarstte.

In totaal namen er 39 spelers deel aan deze wedstrijd, welke over 3 speelronden werd afgewerkt. De Rossummers waren met 20 spelers vertegenwoordigd en de Luttenaren met 19 spelers. Door loting werd er telkens een speler van Rossum gekoppeld aan een speler van De Lutte, die het moesten opnemen aan een gelijksoortig koppel. Hierdoor ontstond er een mix, die de gezelligheid ten goede kwam.

Nadat er 3 ronden gespeeld waren, kon de eindstand worden opgemaakt. Het bleek dat er slechts 3 spelers waren die alle drie speelronden hadden gewonnen.

Als winnares kwam Gerry Homrighausen uit de bus met een positief boule-saldo van 20 punten. Tweede werd Theo Velthof met een saldo van plus 16 punten, voor Harrie Wildemors met een saldo van 8 punten.

-Theo Velthof, Gerry Homrighausen en Harrie Wildemors-
-Theo Velthof, Gerry Homrighausen en Harrie Wildemors-

Na afloop werden de prijzen uitgereikt door wedstrijdleider Hans Niekrake en werd er nog even gezellig nagekaart over een gezellig verlopen middag.