Laatste nieuws Duitse competitie

Start Duitse Competitie.

Ook dit jaar nemen wij weer deel aan de Duitse wedstrijden. Wij nemen deel aan de competitie, de Bouletour en de Vechte-Dinkelcup.

De wedstrijden om de Vechte-Dinkelcup starten op 14 april. 

De competitie begint op 22 april en de eerste ronde van de bouletour start op 14 juni.

De hele agenda treft je aan onder de kalender 2023

 

Jaarvergadering

Jaarvergadering.

Op maandagavond 27 maart houden wij onze jaarvergadering om 19.00 u. in het clubhuis van Tevero aan de Boschweg,

Reserveer deze datum alvast in jullie agenda. De agenda voor de vergadering volgt nog.

Oliebollentoernooi

Om het boulejaar 2022 af te sluiten speelden wij afgelopen dinsdagavond het Oliebollentoernooi. Dit toernooi wordt traditioneel op de laatste dinsdag van het jaar afgewerkt. In het verleden was het vaak aan de koude kant. Dit keer kon het toernooi onder prima weersomstandigheden worden afgewerkt.

Er werd gespeeld over twee speelronden, waarna het eindklassement kon worden opgemaakt. Wilco Stegge bleek uiteindelijk de glorieuze winnaar te zijn. Hij wist zijn beide partijen te winnen met een plusscore van 13 punten. Gerard Diepenmaat eindigde als tweede, ook met twee gewonnen partijen en een plusscore van 11 punten. Met slechts 1 scorepunt minder eindigde Marcel Braakhuis op de derde plaats.

gezelligheid na afloop van het toernooi

Na afloop kregen alle leden een prijs overhandigd. Dit was mogelijk dankzij een aantal sponsoren, die deze beschikbaar hadden gesteld. Ook dankzij onze meester-koks was er ruimschoots erwtensoep, baklever en bloedworst beschikbaar. Ook de glühwein lieten wij ons goed smaken. Onder het genot van al deze versnaperingen hebben wij teruggezien op de hoogte- en dieptepunten van het boulejaar 2022.

Finaleronde NOT CUP

Op zaterdag 10 september 2022 vond de finaleronde van de (NOT CUP) Noord  Oost Twente Competitie plaats  op de boulebanen van OJBV te Oldenzaal.

Er werd een spannende strijd geleverd tussen verschillende clubs die mee speelden.

Daarnaast werd er met veel plezier gespeeld onder ideale weersomstandigheden.

Het was een leuke gezellige dag, ook voor de inwendige mens werd gezorgd,  door OJBV met alle lof aan het cateringteam.

Uiteindelijk mocht team B van JBVR uit Rossum de kampioensbeker meenemen naar huis.

Bestaande uit; Marcel Braakhuis, Hennie Vos, Johan Roelofs, Hans Niekrake, Yvonne Nijhof, Henk Oude Voshaar en Fons Lammerink.

Verdere uitslagen:

  1. Team B Rossum
  2. Team A Rossum
  3. Team LBV de Lutte
  4. Team La Montange Ootmarsum
  5. Team OJBV Oldenzaal
  6. De Aecehofboulers Tubbergen

Wel is nu duidelijk dat deze competitie volgend jaar wordt vervolgd in welke vorm dan ook, waaraan vele boulers veel plezier aan beleven .

NOT cup

NOT-cup

Jeu de Boulers Rossum verslaan Oldenzaal.

Op een prachtige zomeravond vond op dinsdag 2 augustus de laatste wedstrijd plaats in de NOT-competitie. Onze tegenstander was dit keer OJBV uit Oldenzaal. Zowel team A als B kwamen in actie. Ons team A speelde een prima wedstrijd. Alle partijen werden ruim gewonnen, waardoor er een eindstand van 5-0 op het scorebord kwam. Ook de boulescore was ruim 65-37.

Ook team B liet op een positieve manier van zich horen. Ook zij wonnen met 5-0. Hun boulescore loog er niet om, deze eindigde op een stand van 65-17.

In poule 1 waarin ons B team uitkomt zijn alle wedstrijden gespeeld. Ons B team heeft 1 wedstrijd verloren en eindigde op een tweede plaats.

In poule 2 is Rossum A uitgespeeld en staat nu bovenaan. Echter La Montagne uit Ootmarsum moet nog 1 wedstrijd spelen tegen ODI uit Weerselo. Weten zij deze te winnen dan zijn zij poulewinaar.

Paul Grondman in actie tegen Herman Fleer

Op 10 september vindt in Oldenzaal de finaleronde plaats en zal de eerste editie van NOT-cup worden afgesloten. Wel is duidelijk dat er teruggekeken mag worden op een mooie competitie, waaraan velen plezier hebben beleefd. In welke vorm deze competitie het volgend jaar zal worden voortgezet is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat deze  competitie zeker een vervolg zal krijgen.

eindstand poule 1

eindstand poule 2