NOT CUP

NOT -cup 2024.

In de tweede week van de maand april zijn wij begonnen met de wedstrijden om de NOT-cup. Zowel ons eerste als tweede team moest het thuis opnemen tegen een team van de Lutte.

Ons eerste team maakte op maandagmiddag korte metten met hun tegenstander en wisten maar met liefst 5-0 te winnen. 

Ons tweede team speelde op woensdagmiddag en had het aanzienlijk moeilijker. Eerst werden er twee tripletten gespeeld. Beide teams wonnen er een, waardoor de te spelen doubletten mesten gaan bepalen wie er uiteindelijk met de overwinning zou gaan strijken. Wij wisten 2 van de drie partijen te winnen, waardoor er gewonnen werd met 3-2.

– Marietje in actie tegen de Lutterse tegenstanders –

Hieronder de poule-indeling en het wedstrijdprogramma van de 3 poules en de stand in poule 1 en 3.

NOTpoule1

NOTpoule2

NOTpoule3

stand poule1

stand poule2

stand poule3

Laatste nieuws Duitse competitie

Wij beginnen weer.

 

Op zaterdag 20 april starten wij weer met de nieuwe competitie in het kader van de Grafschafter Boulesport. Ons vlaggeschip moet het in de Lutte opnemen tegen respectievelijk Tus Gildehaus 2 en SV Bad Bentheim 2. 

 

Ook is het schema bekend van de Bouletour. Dit kun je hieronder aantreffen.

 

Veel succes allemaal.

schema Bouletour

Fons Lammerink Clubkampioen

Fons Lammerink is onze nieuwe clubkampioen. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Marcel Braakhuis, die de voorgaande jaren deze titel op zijn naam wist te zetten. Fons wist deze titel op een overtuigende manier op zijn naam te zetten. Tweede in het klassement werd Marcel Braakhuis en als derde eindigde Wilco Stegge. Tijdens de jaarvergadering werd Fons gehuldigd en hem een blijvende herinnering aangeboden.

-Fons onze nieuwe kampioen-

Coby Wielinga eindigde bij de dames als eerste in het klassement voor Yvonne Broekhuis en Marietje Francheschina.

-Coby, winnaar bij de dames- 

Het klassement op de donderdagmiddag net als vorig jaar werd gewonnen door Marcel Braakhuis. Ook hem viel hulde ten deel.

-Marcel, onze donderdagkampioen-

Ook was er een aanmoedigingsprijs voor Yvonne Broekhuis. Zij is sinds een jaar lid en heeft in dit jaar een grote progressie doorgemaakt. 

-Yvonne met haar aanmoedigingsprijs-

 

Oliebollentoernooi

Wilco Stegge winnaar Oliebollentoernooi.

Het boulejaar 2023 hebben wij op donderdag 28 december afgesloten met het Oliebollentoernooi. Er werd gespeeld over 3 speelronden met een speeltijd van 50 minuten.

De strijd ging gelijk op. Op 1 speler na wist iedereen een of meerdere partijen te winnen. Na 3 speelronden bleek dat slechts 2 spelers al hun partijen hadden gewonnen. Dit bleken Wilco Stegge en Gerard Diepenmaat te zijn. Wilco had uiteindelijk de hoogste boulescore van plus 29, waarbij Gerard eindigde op een plusscore van 13 punten. Op de derde plaats eindigde Johan Roelofs met 2 gewonnen partijen en een plusscore van 3 punten. Met een gelijke score eindigden Bennie Mensink en Fons Lammerink, maar omdat Johan meer punten voor had gescoord eindigde hij op de derde plaats.

een gezellige nazit na afloop van het toernooi

Na afloop trakteerde onze barcommissie ons op glühwein, erwtensoep en de baklever. Onder het genot hiervan kletsten wij nog enige tijd na en sloten wij het jaar 2023 op een gezellige manier af.

Jaarvergadering

Jaarvergadering.

Op maandagavond 27 maart hebben wij onze jaarvergadering gehouden bij eetcafé Jimmy. Tijdens deze jaarvergadering hebben wij afscheid genomen van Fons Lammerink, als penningmeester van onze vereniging. Fons heeft deze functie ruim 10 jaar naar volle tevredenheid vervuld. Hiervoor is de vereniging hem veel dank verschuldigd. 

Op de foto wordt Fons bedankt door de voorzitter

Als opvolger van Fons werd Henk Oude Voshaar tot penningmeester gekozen.

© 2024 Jeu de Boules vereniging Rossum

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑