Laatste nieuws Duitse competitie

Grafschafter Boulecompetitie.

Op zaterdag 25 juni werd op de banen van Nino Sport in Nordhorn de derde speeldag afgewerkt van de Grafschafter boulecompetitie. Tegenstanders waren dit keer HSG Nordhorn en TV Nordhorn.

In de eerste speelronde moeten wij het opnemen tegen HSG. De tripletten gingen gelijk op. Beide verenigingen wisten een partij te winnen. De doubletten mesten gaan uitmaken wie er uiteindelijk met de overwinning aan de haal zou gaan. Na een spannende strijd moesten wij uiteindelijk het onderspit delven en ging HSG met een eindscore van 3-2 met de overwinning aan de haal. Ook de boulesscore war in ons nadeel. 49-59.

 

In de tweede speelronde moest de strijd worden opgenomen tegen TV Nordhorn 2. Ook tegen deze tegenstander brachten de tripletten geen Vorentscheidung. Ook hier ging de strijd gelijk op en wisten beide verenigingen een partij te winnen. In de af te sluitend spelende doubletten was het geluk eindelijk eens aan onze zijde en wisten wij twee van de drie partijen te winnen, waardoor er een einduitslag van 3-2 in ons voordeel op het scorebord kwam. Door deze overwinning hebben wij de laatste plaats overgedaan aan TV Sparta Nordhorn.

JBVR op de banen van Nino Sport

Op 1 september spelen voor het eerst sinds lange tijd een thuiswedstrijd. Dan ontmoeten wij de koploper Nino Sport.