NOT cup

NOT-cup

Jeu de Boulers Rossum verslaan Oldenzaal.

Op een prachtige zomeravond vond op dinsdag 2 augustus de laatste wedstrijd plaats in de NOT-competitie. Onze tegenstander was dit keer OJBV uit Oldenzaal. Zowel team A als B kwamen in actie. Ons team A speelde een prima wedstrijd. Alle partijen werden ruim gewonnen, waardoor er een eindstand van 5-0 op het scorebord kwam. Ook de boulescore was ruim 65-37.

Ook team B liet op een positieve manier van zich horen. Ook zij wonnen met 5-0. Hun boulescore loog er niet om, deze eindigde op een stand van 65-17.

In poule 1 waarin ons B team uitkomt zijn alle wedstrijden gespeeld. Ons B team heeft 1 wedstrijd verloren en eindigde op een tweede plaats.

In poule 2 is Rossum A uitgespeeld en staat nu bovenaan. Echter La Montagne uit Ootmarsum moet nog 1 wedstrijd spelen tegen ODI uit Weerselo. Weten zij deze te winnen dan zijn zij poulewinaar.

Paul Grondman in actie tegen Herman Fleer

Op 10 september vindt in Oldenzaal de finaleronde plaats en zal de eerste editie van NOT-cup worden afgesloten. Wel is duidelijk dat er teruggekeken mag worden op een mooie competitie, waaraan velen plezier hebben beleefd. In welke vorm deze competitie het volgend jaar zal worden voortgezet is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat deze  competitie zeker een vervolg zal krijgen.

eindstand poule 1

eindstand poule 2