Oliebollentoernooi

Om het boulejaar 2022 af te sluiten speelden wij afgelopen dinsdagavond het Oliebollentoernooi. Dit toernooi wordt traditioneel op de laatste dinsdag van het jaar afgewerkt. In het verleden was het vaak aan de koude kant. Dit keer kon het toernooi onder prima weersomstandigheden worden afgewerkt.

Er werd gespeeld over twee speelronden, waarna het eindklassement kon worden opgemaakt. Wilco Stegge bleek uiteindelijk de glorieuze winnaar te zijn. Hij wist zijn beide partijen te winnen met een plusscore van 13 punten. Gerard Diepenmaat eindigde als tweede, ook met twee gewonnen partijen en een plusscore van 11 punten. Met slechts 1 scorepunt minder eindigde Marcel Braakhuis op de derde plaats.

gezelligheid na afloop van het toernooi

Na afloop kregen alle leden een prijs overhandigd. Dit was mogelijk dankzij een aantal sponsoren, die deze beschikbaar hadden gesteld. Ook dankzij onze meester-koks was er ruimschoots erwtensoep, baklever en bloedworst beschikbaar. Ook de glühwein lieten wij ons goed smaken. Onder het genot van al deze versnaperingen hebben wij teruggezien op de hoogte- en dieptepunten van het boulejaar 2022.